Op woensdag 6 februari waren wij te gast bij ’t Lichtpunt van Abrona voor onze inspiratiesessie rondom de mijnCaress 4.12 release. Goed om te zien dat bijna al onze klanten aanwezig waren op deze dag.

De dag startte traditiegetrouw met een plenaire opening waarin onze Productmanagers Gerben Roebersen en Mark Byrman de highlights van deze release presenteerden. Na de lunch werden de deelnemers onder meer bijgepraat over de nieuwe iStandaarden iWmo en iJw 2.3 door onze experts Paul Dam en Giel Smidt. Daarnaast gaf Suzanne van Ooijen van onze partner Power of 4 een sessie over de ontwikkelingen in zorgwetgevingen. Kortom, een informatieve dag voor onze klanten!

Bekijk de highlights van mijnCaress 4.12 online of download de brochure als .pdf.

Informatie en ondersteuning mijnCaress 4.12

Wil je meer informatie over mijnCaress 4.12, bekijk dan gelijk onze highlights! Heeft jouw organisatie hulp nodig bij het implementeren van de wijzigingen iStandaarden? Wij hebben speciale pakketten, met speciale tarieven, voor deze specifieke ondersteuning.  Neem hiervoor contact op met je accountmanager en vraag hem naar deze actie.

mijnCaress 4.13 en 4.14

Rondom de komende twee releases organiseren we geen inspiratiesessies. Dit omdat deze releases elkaar zo snel opvolgen dat deze inhoudelijk niet genoeg bieden om hiervoor een dag tijdsinvestering van onze klanten te vragen. Uiteraard brengen we onze klanten wel tijdig op de hoogte van de inhoud van deze releases. Meer hierover volgt binnenkort!

Share This