Terugblik inspiratiesessies mijnCaress 4.11 en de blik op de toekomst

De afgelopen weken gaven wij drie inspiratiesessies op ons nieuwe kantoor in Apeldoorn. Dit keer stonden die sessies niet alleen in het teken van de nieuwe release, mijnCaress 4.11, maar namen we de deelnemers ook mee in onze visie op de toekomst.

Dat deden we door het presenteren van onze Roadmap 2019 – 2021. Welke visie hebben wij vanuit PinkRoccade Care op de ontwikkelingen in de zorgmarkt? En hoe gaan we die de komende maanden vertalen in onze software? De antwoorden hierop staan beschreven in onze Roadmap. Onze visie op de ontwikkeling van mijnCaress tot 2021. Waarin onder meer gebruiksvriendelijkheid, operabiliteit, transparantie en partnerships centraal staan. Al die ontwikkelingen en vernieuwingen hebben hetzelfde doel en leiden naar meer doen met dezelfde handen. Zodat de zorgmedewerkers steeds minder tijd kwijt zijn aan administratie en meer aan het bed kunnen staan. En de zorgorganisaties met dezelfde capaciteit meer uren zorg kunnen bieden.

Wij bedanken alle deelnemers aan de inspiratiesessies voor hun komst! Wil je meer informatie over ondersteuning bij de implementatie en uitrol van mijnCaress 4.11? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor: https://www.mijncaress.nl/ondersteuning-implementatie-uitrol-mijncaress-411

Share This