Training Een frisse blik op het mijnCaress Medewerkerportaal

Op donderdag 5 juli geven wij de training ‘Een frisse blik op het mijnCaress Medewerkerportaal’ voor zowel nieuwe applicatiebeheerders als de oude rotten in het vak.

Ben jij sinds kort applicatiebeheerder van mijnCaress Medewerkerportaal? Of werk je al een aantal jaren met mijnCaress maar wil je graag een verdiepingsslag slaan? Of heb jij vragen over (het werken met) het Medewerkerportaal en wil je meer weten over het optimaal inzetten en gebruiken hiervan? Dan is deze training voor jou!

Inhoud training

Tijdens deze training kijken we gezamenlijk naar zowel de oude als nieuwe onderdelen in het Medewerkerportaal. Hoe richt je deze optimaal in en waar moet je op letten tijdens het implementatietraject? Ook vragen als ‘Hoe maak ik een goede vragenlijst?’ en ‘Hoe kan ik conversies maken?’ of “Welke berichtregels zijn handig voor de zorg en hoe richt ik die in?’ worden behandeld tijdens deze dag.

Aanmelden

Herken jij deze vragen of kun jij wel een frisse blik gebruiken? Meld je dan aan voor de training op 5 juli via onderstaand formulier!

De training vindt plaats bij PinkRoccade in Apeldoorn en kost € 250,- per persoon (minimaal 4 deelnemers). Dit is inclusief koffie, thee en lunch. De training start om 09.30 en duurt tot 16.00 uur.

Wie zien je aanmelding graag tegemoet! Wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar hilda.dondorp@pinkroccade.nl of elske.nicolasen@pinkroccade.nl.

 

 

 

 

Share This