Ben jij sinds kort applicatiebeheerder van mijnCaress Medewerkerportaal? Of werk je al een aantal jaren met mijnCaress maar wil je graag een verdiepingsslag slaan? Of heb jij vragen over (het werken met) het Medewerkerportaal en wil je meer weten over het optimaal inzetten en gebruiken hiervan? Dan is deze training voor jou!

Inhoud training

Tijdens deze training kijken we gezamenlijk naar zowel de oude als nieuwe onderdelen in het Medewerkerportaal. Hoe richt je deze optimaal in en waar moet je op letten tijdens het implementatietraject? Tijdens de training zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen;

  • Brieven, vragenlijsten en controles
  • Medewerkerportaal in combinatie met het cliëntportaal
  • De meest nieuwe functionaliteiten vanuit de 4.11 en 4.12
  • Vooruit blikken op de wet Zorg en Dwang
  • En nog heel veel meer

Vind je het leuk om live mee te klikken in je eigen mijnCaress testomgeving tijdens de training, neem dan vooral je eigen tablet of laptop mee, dan zorgen wij voor WiFi.

De training vindt plaats in op donderdag 11 april in Apeldoorn en kost € 250,- per persoon exclusief BTW (minimaal 4 deelnemers). Dit is inclusief koffie, thee en lunch. De training start om 9:30 en duurt tot 16.00 uur.Wanneer je specifieke vragen of wensen hebt over de inhoud van de training geef deze dan aan op het aanmeldformulier.

Aanmelden

Herken jij deze vragen of kun jij wel een frisse blik gebruiken? Meld je dan aan voor de training op via onderstaande button! Na aanmelding ontvangt u binnenkort van ons een mail met daarin aanvullende informatie en de locatie van de sessie.  We zien je aanmelding graag tegemoet!

Wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar hilda.dondorp@pinkroccade.nl of milou.velthuis@pinkroccade.nl.

Aanmelden training

Share This