In 2017 hebben wij vanuit mijnCaress 15 webinars gegeven. Over uiteenlopende onderwerpen als beheer Cliëntportaal, Privacy en mijnCaress en Gebruikergemak in mijnCaress. Deze webinars zijn zo goed bekeken en gewaardeerd dat wij in 2018 minstens 2 keer per maand een webinar zullen verzorgen.

De eerste onderwerpen zijn inmiddels bekend. Op 1 februari gaan we in op de module Toegangsverstrekking. Daarna behandelen we op 15 februari de WLZ 2.0. Op 6 maart gaat de webinar over de testaanpak van de 4.10 release.

Andere onderwerpen die we dit jaar gaan behandelen zijn onder meer Omaha in de intramurale setting, Privacy & security, Looproutes, Sturen met de mijnCaress Viewlaag en Automatisering berichtenverkeer. Heeft u zelf ook een onderwerp dat u graag besproken wilt hebben? Mail deze dan naar care@pinkroccade.nl.

Een overzicht van de komende webinars staat op https://www.mijncaress.nl/events. Hier kun je je gelijk aanmelden voor de webinars van jouw keuze. Deze pagina wordt steeds verder aangevuld, dus bekijk hem regelmatig!

Share This