In de nieuwsbrief van mei kondigden we het al aan: de e-learning Behandeldossier. Vanaf nu is deze eerste gratis e-learning beschikbaar:

Behandeldossier voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten!

Wat is e-learning?

De naam zegt het eigenlijk al: leren met behulp van technologie. Met e-learning kun je je medewerkers via online modules bijscholen. E-learning is dus een manier om je medewerkers kennis te laten maken met bijvoorbeeld een nieuwe functionaliteit die in gebruik genomen gaat worden, om een bepaald werkproces uit te leggen of om een nieuwe medewerker in te werken.

Voordelen van e-learning

  • Anytime: Een medewerker kan de e-learning volgen op een moment dat hij/zij uitkomt.
  • Anywhere: Een medewerker kan de e-learning volgen op een plek die hij/zij uitkomt.
  • Any device: Een medewerker kan de e-learning volgen op een laptop, op een tablet of op een pc. De enige vereiste is dat er een internetverbinding moet zijn.

Helemaal in de zorg is e-learning een ideale manier om toch al je medewerkers bij te scholen. Je hoeft je medewerkers nu niet meer op dezelfde tijd en op dezelfde locatie een cursus te laten volgen, want wij snappen ook dat dat door de onregelmatige werktijden bijna niet te doen is.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen om  je medewerkers up-to-date en bijgeschoold te houden is het verstrekken van de inloggegevens van de e-learning module.

E-learning aanvragen

Heb jij nieuwe fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten of diëtisten in dienst of medewerkers in deze functies die gaan starten met het werken met het Behandeldossier? Of gaat jullie organisatie gebruik maken van het Behandeldossier voor de tweedelijns zorg? Vraag dan deze gratis e-learning aan via jouw accountmanager.

Hoe je de e-learning van ons ontvangt hangt af van hoe je als organisatie de e-learning  kan afspelen. Dit kan namelijk op twee manieren:

  1. In de leeromgeving van PinkRoccade: Hierbij ontvang je dan een gebruikersaccount en een link naar de leeromgeving;
  2. Via je eigen leeromgeving: Scorm (1.2 of 2004) of LTI. Hierbij ontvang je een bestand waar de e-learning op staat.

Meedenken over nieuwe e-learning modules

Wil je met ons meedenken over eventuele volgende e-learning modules? Of heb je als organisatie ideeën voor een onderwerp? Stuur dan een e-mail naar yasmijn.baas@pinkroccade.nl.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This