Ook in 2019 is PinkRoccade Care aanwezig op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. U vindt ons van 12 t/m 14 maart op de gezamenlijke PinkRoccade Healthcare stand in hal 11, stand C010.

Thema 2019

Het thema dat wij dit jaar tijdens de beurs centraal stellen is ‘Innovatie in de Zorg’. Tijdens de drie beursdagen nemen wij u mee in hoe wij werken aan dit thema. Maar gaan we ook graag met u in gesprek hoe wij gezamenlijk de komende jaren kunnen innoveren.

Op de stand

Wat kunt u deze beurs allemaal van ons verwachten? Op de beurs zijn verschillende collega’s vanuit Sales en Productmanagement aanwezig om u welkom te heten. En om bijvoorbeeld onze nieuwe plannings- en roosteringsoplossing te demonstreren.

Formatiemonitor

Wij vertellen u op de beurs graag wat meer over deze oplossing. Kampt uw zorgorganisatie ook met een capaciteitsprobleem? Wilt u uw huidige formatie graag zo optimaal mogelijk inzetten? Of heeft u behoefte aan overzicht met betrekking tot uw huidige formatie? Dit is allemaal mogelijk met de Formatiemonitor. Wij rekenen graag op de beurs voor u uit hoeveel tijdwinst u hiermee kunt besparen!

Conceptueel Visualiser

Graag gaan wij tijdens de beurs met u in gesprek over hoe u het ECD van de toekomst ziet. Welke innovaties heeft u voor ogen? Hoe kunnen we dit samen realiseren? Om dit niet alleen bij woorden te laten, is dit jaar een conceptueel visualiser op de stand aanwezig. Hij vertaalt dit gesprek gelijk in een zogenoemde ‘praatplaat’, waar in alle ideeën in beelden worden omgezet.  Deze uitgewerkte tekening brengen we na de beurs graag bij u langs!

Maar natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kop heerlijk koffie van onze barista en een gesprekje met uw accountmanager!

 Aanmelden

De aanmelding voor Zorg & ICT is inmiddels geopend. U kunt zich via deze link aanmelden voor de beurs:

 Wordt u onze VIP-bezoeker?

Als u zich via deze link inschrijft én u voldoet aan een drietal criteria, dan wordt u tevens opgenomen in het VIP-programma van de beurs en kunt u als VIP de beurs bezoeken. Meer informatie over het VIP-programma en de betreffende criteria vindt u hier: https://www.mijncaress.nl/meld-je-aan-voor-zorgict-word-een-vip

Share This