Per 1 januari 2021 wordt er een nieuwe release voor de iWMO/iJW geïmplementeerd. Dit heeft direct gevolg voor de administratieve processen binnen uw organisatie. Deze wijzigingen zijn omvangrijk. Het bevat o.a wijzigingen in de toewijzingsvarianten, een nieuwe declaratiestandaard, een nieuw proces voor het aanvragen van wijzigingen en een proces voor de antwoorden op verzoekberichten. Om u hierop goed voor te kunnen bereiden bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan een webinar rondom dit onderwerp.

Doelgroep

Deze webinar is bedoeld voor Managers, (senior)Functioneel applicatiebeheerders en professionals betrokken bij de facturatie en declaratie in mijnCaress. Andere geïnteresseerden vanuit zorgorganisaties zijn natuurlijk ook van harte welkom. Weet je niet zeker of de kennissessie iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op. 

Inhoud

Deze webinar is een inhoudelijke sessie waarin u op hoofdlijnen wordt meegenomen in de veranderingen in wet- en regelgeving en de daarbij behorende aanpassingen in mijnCaress release  5.4. U kunt live deelnemen aan deze sessie maar eventueel ook terugkijken op een moment dat u beter uitkomt. Wilt u meer detailinformatie over de veranderingen en wat dat betekent voor de afsluiting van uw zorgadministratie in 2020 en de start in 2021? Schrijf u dan ook in voor de Deepdive sessie over dit onderwerp.

Datum 

Dit webinar wordt gegeven op donderdag 8 oktober tussen 14.00 en 15.00 uur.

Inschrijven 

U kunt zich nu al inschrijven voor dit gratis webinar. Na inschrijving ontvangt u van ons een dag voor de webinar de link om de webinar te volgen.

 

Inschrijven voor het webinar

Share This