Tijdens dit interactieve webinar krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die mijnCaress biedt. Jij bepaalt mede de inhoud!

Wij laten zien wat wij bedoelen met Simpel. Samen. Open. En vooral wat ons integrale ECD voor jou in de dagelijkse praktijk aan meerwaarde kan betekenen.

We hopen dat je onder de indruk zult zijn van onze intuïtieve interface en procesmatige ondersteuning die jou makkelijk en snel verder helpt.

Daarnaast laten we je de meerwaarde zien van praktische innovaties zoals Spraakgestuurd Rapporteren; handig en effectief.

Over mijnCaress, het integrale ECD van PinkRoccade

Goed om te weten is dat we al meer dan 20 jaar ervaring hebben met jullie processen en uitdagingen! We zijn trots op onze hoogste declaratiegraad in de markt en het vooroplopen bij (de impact van) veranderende wet- en regelgeving.

De afgelopen jaren hebben we in co-creatie met jullie collega’s (o.a. in VVT, GHZ en VVT) én met andere stakeholders in de keten ons ECD nog beter laten aansluiten op jouw behoeften. Dit laten we je graag zien!

Kort en goed is mijnCaress niet alleen een ECD, maar tevens een open platform dat schakelt (middels Apis en ZIBs) met applicaties van derden.

Wij hebben de ambitie om jouw digitale assistent te worden.

Doelgroep

Dit webinar is bedoeld voor ECD gebruikers en beslissers werkzaam in verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en gehandicaptenzorg.

Datum

Dit webinar wordt gegeven op dinsdag 1 december 2020 van 14.00 tot 15.00 uur. Als je je inschrijft voor de webinar ontvang je een paar dagen voor de webinar link naar het webinar. Zo kun je het webinar rustig achter je eigen computer bekijken.

Share This