Waarheen verhuizen?

Vanaf 25 juni vestigen wij ons in het kantoorpand ‘Wapenrust’ aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn. Een stukje dichter bij het centraal station en het centrum, maar ook goed bereikbaar vanaf de snelweg. In dit pand zullen wij met het team van mijnCaress de vleugel op de tweede verdieping betrekken. Naast PinkRoccade Care zullen ook de onderdelen GGZ, Hosting Services, CareCtrl en Ziekenhuizen BI naar dit pand verhuizen. De onderdelen

Waarom verhuizen?

Het antwoord hierop is tweeledig. Ten eerste vanuit het kostenperspectief. Wij vinden het belangrijk dat we niet een te hoge prijs voor onze huisvesting betalen. Wij zijn namelijk kritisch waar we ons geld aan uitgeven en we willen het geld dat we te besteden hebben aanwenden voor de juiste zaken. Namelijk de doorontwikkeling van ons product.

De tweede reden is de locatie. We hebben nu de mogelijkheid om een mooi pand te betrekken vlakbij het centrum van Apeldoorn. Hierdoor zijn we, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten, makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

Ons nieuwe adres

Vanaf 25 juni 2018 vind je ons op:

Wapenrustlaan 11-31
7321 DL Apeldoorn

Ons postadres blijft ongewijzigd:

Postbus 20054
7302 HB Apeldoorn

Ik nodig je hierbij van harte uit in ons nieuwe pand. Waar we je graag een kop koffie en een rondleiding aanbieden. Tot snel aan de Wapenrustlaan!

Deze blog is gepubliceerd als voorwoord in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Care. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Jurriaan Piek

Managing Director 06 - 4609 1384 jurriaan.piek@pinkroccade.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share This