Winactie: 15x het boek Diagnose transformatie – een toolkit voor grensverleggers in de zorg

Onze gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen. Transformatie is noodzakelijk voor het borgen van kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg nodig. Het programma ‘Diagnose Transformatie’ gelooft in een fundamentele verandering in visie en werkwijze van een organisatie om die transformatie goed te doorlopen.

Diagnose Transformatie analyseert succesvolle en minder succesvolle zorgtransformaties uit de praktijk en bundelt inzichten, inspiratie, voorbeelden, tools en methodes. Zo vormt het een toolkit om diegenen die het voortouw willen nemen in de transformatie van onze gezondheidszorg te ondersteunen met kennis en ervaring van grensverleggers die hen zijn voorgegaan.

Winactie

PinkRoccade Care onderhoudt al jaren een partnerschap met Diagnose Transformatie en ondersteunt haar uitgangspunten. Om ook onze klanten te ondersteunen in hun transformatie geven wij nu 15 exemplaren van het boek Diagnose transformatie – een toolkit voor grensverleggers in de zorg t.w.v. €29,95 weg!

Het enige wat je moet doen om kans te maken op één van deze 15 boeken is een mail sturen naar care@pinkroccade.nl met daarin waarom je dit boek graag wil hebben en op welke manieren jouw organisatie bezig is met transformeren naar de zorgorganisatie van de toekomst. Met welke innovaties in de zorg is jouw organisatie bezig? Onder de inzendingen verloten wij begin november de 15 exemplaren. Winnaars ontvangen van ons bericht.

Meer informatie over het boek Diagnose transformatie – een toolkit voor grensverleggers in de zorg vind je op https://www.mijncaress.nl/model-brengt-gewenste-toekomst-zorg-in-kaart.

Share This