Via mijnAcademy word je bij ons opgeleid tot mijnCaress Professional. Kom naar onze sessies in Apeldoorn of nodig ons uit op locatie!

Pinkroccade Care biedt een ruim aanbod van klassikale en maatwerkopleidingen aan. Ook organiseren we Deep Dives. Daarnaast kunnen we op verzoek workshops organiseren over specifieke onderdelen zoals dienstenplanning, rapporteren, etc. We geven deze opleidingen voor verschillende doelgroepen zoals eindgebruikers, functioneel applicatiebeheerders, finance & control, clientadministratie, etc.

Zelfredzaamheid

Met ons opleidingsaanbod zorg je als zorgorganisatie ervoor dat je medewerkers opgeleid worden tot mijnCaress Professional. Dit heeft als voordeel dat je medewerkers zelfredzaam zijn en in staat zijn verschillende oplossingsstrategieën te adviseren en toe te passen. Het brengt je medewerkers tot de next level mijnCaress Professional.

Locatie opleidingen

Alle opleidingen worden zowel klassikaal en als maatwerk aangeboden. Klassikale sessies vinden plaats op ons kantoor in Apeldoorn. De sessies zijn interactief van aard en je bouwt daarnaast een netwerk op met de andere deelnemers. Maatwerkopleidingen vinden plaats bij je op locatie. Ook deze sessies zijn interactief van aard en worden toegespitst op basis van jullie specifieke klantinrichting, klantwens en kennisniveau.

Soorten opleidingen

Binnen Academy bieden wij drie soorten opleidingen aan:

  • Opleidingen voor Functioneel Applicatiebeheerders op mijnCaress Basis, Medewerkerportaal en Monitor
  • Deep dives zoals een deepdive facturatie maar ook organiseren we voor iedere release een deepdive. Tijdens deze Deepdives verdiepen we in de functionaliteiten van mijnCaress en behandelen we (nieuwe of gewijzigde) wet- en regelgeving en nieuwe functionaliteiten.
  • Opleidingen voor eindgebruikers.

1e opleiding is van start gegaan

Door de bijzondere omstandigheden in deze Corona tijd is de 1e opleiding (Opleiding Functioneel Applicatiebeheer voor mijnCaress Basis) remote van start gegaan. Onze Senior Consultant Marion Verkerk heeft de 1e dag van de opleiding omgebouwd zodat deze via Teams te volgen is door de deelnemers. Om de opleiding wel effectief te laten zijn is gekozen om de 1e dag op te knippen in twee dagdelen.

Ondanks deze aanpassingen is de 1e opleidingsdag met enthousiasme ontvangen!

Meer informatie

Ons opleidingsaanbod vindt u hier. Klik op een opleiding voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding. Het gewenste niet gevonden in onze kalender? Laat het ons weten via mijnacademy@pinkroccade.nl.

Share This