Het ECD van de toekomst
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #21
februari 2019
Zorg & ICT 2019
Het ECD van de toekomst
Martijn Bakkers_png.pngInnovatie, e-health, operabiliteit. Zomaar wat termen die ik niet alleen bij PinkRoccade Care regelmatig voorbij zie komen, maar waar onze klanten ook dagelijks mee bezig zijn. Het is belangrijk om steeds vooruit te blijven kijken. Welke technologische en digitale ontwikkelingen kunnen we gebruiken om de zorg te helpen met hun uitdagingen? Hoe kunnen wij bijvoorbeeld, door slim te partneren, de administratielast verminderen? 
– Martijn Bakkers, Managing Director PinkRoccade Care –

 

 
mijnCaress en iStandaarden
mijnCaress en iStandaarden

In dit uitgebreide artikel gaat Paul Dam niet alleen in op iWMO/iJW 2.3, maar vertelt hij tevens over ons testproces rondom de iStandaarden en blikt hij alvast vooruit op de grote wijzigingen die we in 2020 kunnen verwachten.

Conceptual visualiser
Nog 3 weken tot Zorg & ICT

Graag gaan wij tijdens de beurs met je in gesprek over het ECD van de toekomst. Welke innovaties heb je voor ogen? Hoe kunnen we dit samen realiseren? Om dit niet alleen bij woorden te laten, is dit jaar een conceptueel visualiser op de stand aanwezig. Hij vertaalt dit gesprek gelijk in een zogenoemde ‘praatplaat’, waarin de ideeën in beelden worden omgezet.

 
   
medewerkerportaal.jpg
Training: een frisse blik op het Medewerkerportaal
Ben jij sinds kort applicatiebeheerder van mijnCaress Medewerkerportaal? Of werk je al een aantal jaren met mijnCaress maar wil je graag een verdiepingsslag slaan? Of heb jij vragen over (het werken met) het Medewerkerportaal en wil je meer weten over het optimaal inzetten en gebruiken hiervan? Kom dan op 11 april naar onze training!
 
Highlights 412_260x165.jpg
Highlights mijnCaress 4.12

Blader door de highlights van mijnCaress 4.12 of bekijk deze online. Met onder meer de zorginhoudelijke koppeling met Ysis, optimalisatie vragenlijsten en rapportages, uitbreiding ZorgDomein koppeling en integratie van de Monitor op cliëntniveau. 

inspiratiesessie mijnCaress 4.12
Terugblik inspiratiesessie mijnCaress 4.12

Op woensdag 6 februari waren wij te gast bij ’t Lichtpunt van Abrona voor onze inspiratiesessie rondom de mijnCaress 4.12 release. Goed om te zien dat bijna al onze klanten aanwezig waren op deze dag.

Utopie of niet? Een nieuwe release in gebruik zonder (test)inspanning?
In 2019 heeft de Gebruikersvereniging als doel om nieuwe releases met zo min mogelijk (test)inspanning in gebruik te laten nemen. Maar wat is daar voor nodig? We zijn benieuwd naar wat jouw ervaringen zijn met de uitlevering van nieuwe releases. Is de kwaliteit inderdaad verbeterd? En wat kunnen we doen om de (test)inspanning rondom zo’n release verder te verminderen? Heb je hier ideeën over dan nodigen we je graag uit op donderdagmiddag 21 maart.

Deze middag evalueren we samen de 4.12 release, kijken we naar wat jouw ervaringen zijn, bepalen we hoe we de kwaliteit naar een nog hoger niveau kunnen tillen maar vooral ook hoe we de (test)inspanning voor organisaties verder kunnen verminderen. We zouden jouw mening hier graag horen!
 
Wat staat er op de kalender?
Webinar100x100.jpg
7 maart - 14.00 - 15.00 uur

Stand100x100.jpg

13 t/m 15 maart
Vakbeurs Zorg & ICT
Medewerkerportaal100x100.jpg
11 april - 09.30 - 16.00 uur

Webinar100x100.jpg
23 april - 14.00 - 15.00 uur

Webinar Formatiemonitor

 
 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen