Beursgeweld en verbinden
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #22
maart 2019
header
Beursgeweld en verbinden
Martijn Bakkers_png.pngDeze maand vond de Zorg en ICT beurs weer plaats. Deze beurs is uitgegroeid tot het platform waar zorg en ICT elkaar in haar breedste vorm ontmoeten. Met PinkRoccade Care hebben wij ook dit jaar de verbinding opgezocht met onze collega’s van onder andere Hosting Services, GGZ & Ziekenhuizen en stonden we gezamenlijk op één PinkRoccade Healthcare stand. Maar bovenal was het een weerzien met vele bekenden uit de markt. We hebben met elkaar gesproken over ons huidige ECD en het ECD van de toekomst. Voor mij was het ook een kennismaking met veel van onze klanten. 
– Martijn Bakkers, Managing Director PinkRoccade Care –

 

 
Koppeling ZorgDomein en mijnCaress
Koppeling met ZorgDomein vermindert administratielast

Uit recente onderzoeken blijkt dat medewerkers in de langdurige zorg 25% van hun tijd kwijt zijn aan administratieve taken. Tijd die zij niet aan de zorg voor cliënten kunnen besteden. Daarom hebben ZorgDomein en PinkRoccade Care de handen ineengeslagen en introduceren wij een koppeling tussen onze systemen.

Koppeling Point
Aansluiting POINT bespaart tijd bij transfers

POINT ondersteunt de overdracht van patiënten vanuit ziekenhuizen naar aanbieders van VVT-zorg, en andersom. Eén centraal transferdossier zorgt voor een veilige, transparante, efficiënte en vooral patiëntvriendelijke manier van overdracht. Met een rechtstreekse aansluiting van POINT op mijnCaress maken we de overdracht nog gemakkelijker!

 
   
Terugblik Zorg & ICT
Dank voor uw bezoek tijdens Zorg & ICT
Vorige week was PinkRoccade Care aanwezig op Zorg & ICT 2019. Drie dagen lang spraken wij met veel van jullie over huidige en toekomstige ontwikkelingen in mijnCaress, onze nieuwe producten Formatiemonitor en Uurwerk en de samenwerking met Boomerweb. We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie bezoek en deze goede gesprekken!
 
nieuwe ISO certificering
PinkRoccade Healthcare behaalt voor ISO 27017

Steeds meer van onze klanten kiezen ervoor hun applicaties met vertrouwelijke persoonsgegevens in onze Pink Private Cloud onder te brengen. Daarom hebben wij een nieuw certificeringstraject doorlopen. Het behaalde ISO-certificaat toont aan dat wij voldoen aan de beste informatiebeveiligingsmaatregelen voor clouddiensten. 

Oproep NPS
Oproep aan managers Zorg/ICT en applicatiebeheerders

Wij werken en denken graag met u samen aan de toekomst. Zodat we mijnCaress in de goede richting doorontwikkelen en u daarmee een oplossing te blijven bieden voor de uitdagingen waar u in de zorgmarkt mee te maken heeft. Om dat te doen slagen, hebben wij ook uw input nodig.

 
Kom je ook? Kennisdeling en interoperabiliteit tijdens de GVC op 11 april
Donderdag 11 april organiseert de Gebruikersvereniging voor haar leden de eerste bijeenkomst van dit jaar specifiek gericht op functioneel- en applicatiebeheerders van mijnCaress. Deze keer zijn we te gast bij ’s Heeren Loo in Amersfoort. Via deze weg nodigen we jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst staat dit keer in het teken van de thema’s kennisdeling & interoperabiliteit. Maar uiteraard is er ook voldoende ruimte om je eigen vragen in te brengen en kennis te maken met andere organisaties.

Let op: aanmelden kan t/m 29 maart. 
 
 
Wat staat er op de kalender?
Interoperabiliteit100x100.jpg
11 april - 10.00 - 15.00 uur

Medewerkerportaal100x100.jpg
11 april - 09.30 - 16.00 uur 

Webinar100x100.jpg

23 april - 14.00 - 15.00 uur
 
 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen