Versnellen en verbeteren
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #26
zomer 2019
header
Versnellen en verbeteren
Martijn Bakkers_png.pngIn het kader van “verbeteren”, besloten we eerder al dat we mijnCaress grondig doorontwikkelen. De roadmap 2019-2021, die u wellicht al heeft gezien, is een blauwdruk voor alle veranderingen en verbeteringen die ons ECD krijgt. Het enthousiasme wat we hierover van klanten terugkrijgen is erg motiverend! Het geeft ons vertrouwen dat we de juiste weg inslaan voor het doorontwikkelen van mijnCaress.

Wat we echter ook terugkrijgen, is dat de verbetering(en) en doorontwikkeling van mijnCaress niet snel genoeg gaat. Redenen genoeg voor ons om een zogenaamd “versnellingstraject mijnCaress” in gang te zetten.

– Martijn Bakkers, Managing Director PinkRoccade Care –

 

 
Samenwerking gebruikersvereniging met InZicht
Samen met Gebruikersvereniging participeren in InZicht programma

Afgelopen maand hebben wij gezamenlijk met de Gebruikersvereniging aan alle Raden van Bestuur van de leden van de Gebruikervereniging mijnCaress een brief gestuurd. Zorgorganisatie die geen lid zijn van de GV hebben vanuit PinkRoccade een vergelijkbare brief gehad. In deze brief roepen wij op om samen met ons te participeren in het programma InZicht. In dit artikel beschrijven wij in het kort wat het programma inhoudt en hoe wij daarin kunnen samenwerken.

Zorgapp CareConnections
Spraakgestuurd rapporteren met de Zorgapp

PinkRoccade Care heeft sinds kort een samenwerking met CareConnections, de geestelijk vader van de Zorgapp. Vanaf mijnCaress 5 wordt mijnCaress gekoppeld aan deze app, waardoor gebruikers gemakkelijk, offline en lekker kunnen werken met deze app. Eén van de nieuwste ontwikkelingen waar CareConnections momenteel aan werkt is “spraakgestuurd rapporteren”binnen de Zorgapp. 

 
   
Daag de klantbehoefte naar service uit
Blog: Daag de klantbehoefte naar service uit
Vandaag neem ik jullie mee in het belangrijkste thema binnen dit gedachtengoed: “Daag de klantbehoefte naar service uit”.  Het gaat hier om kritisch kijken naar wat er binnenkomt aan supportverzoeken en dan met name: Waarom bestaan deze?
 
Goede overdracht ziekenhuis ouderenzorg dichtbij
Goede overdracht van ziekenhuis naar ouderenzorg dichtbij

Een goede overdracht is niet alleen belangrijk voor een betere samenwerking tussen Care en Cure, maar zorgt ook voor een betere cliëntbeleving. Daarnaast vergroot ketenintegratie de dataveiligheid doordat privacygevoelige data niet meer op papier of per mail wordt doorgegeven. 

Lancering mijnCaress 5
Save the date: lancering mijnCaress 5 op 28 oktober 2019

Wij nodigen u van harte uit voor de lancering van mijnCaress 5 en onze toekomstplannen op 28 oktober 2019. Op deze dag nemen wij u mee in het hoe en waarom van deze versnelling en lanceren wij mijnCaress 5. De dag wordt verder ingevuld door verschillende inhoudelijke sessies, een gezamenlijke lunch en een afsluitende borrel.

 
   
Wet Zorg en Dwang in mijnCaress
Wet Zorg en Dwang in mijnCaress
In mijnCaress versie 4.14 is de ondersteuning van de Wet Zorg en Dwang als testversie opgenomen in mijnCaress. Voor een zorgaanbieder biedt dit de mogelijkheid om vanaf nu alvast in een test/acceptatie omgeving naar de Wet Zorg en Dwang in mijnCaress te kijken.
 
Highlights mijnCaress 4.14
De afgelopen maanden werkten wij aan mijnCaress 4.14, die op donderdag 25 juli is vrijgegeven. De belangrijkste vernieuwingen in deze release kwamen ook nu weer tot stand met input van onze gebruikers. Via mijnCaress Preview hadden zij doorlopend inzage in de release in wording en konden er al in een vroeg stadium reactie op geven.

In deze versie staan centraal:
  • Formatiemonitor
  • mijnCaress ZorgApp
  • Ondersteuning Wet Zorg en Dwang
  • Optimalisatie financiële processen
  • Dossier optimalisaties
  • Backoffice optimalisaties
  • Import productgegevens en contracten
  • Uitbreiding Viewlaagrapporten
  • Geavanceerd autoriseren
Kortom: een release met heel veel verbeteringen voor jou en je collega’s!
 
 
Wat staat er op de kalender?
Webinar100x100.jpg
29 augustus - 14.00 - 15.30 uur
Confetti100x100.jpg
28 oktober - 09.30 - 16.00 uur
Lancering mijnCaress 5
 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen