Ontdek mijnCaress 5
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #27
september 2019
header mijnCaress5
Ontdek mijnCaress 5
Het vernieuwde ECD
We staan aan de vooravond van de release van mijnCaress 5: een ontzettend mooie mijlpaal in de historie van ons ECD. 
Samen met het hele PinkRoccade mijnCaress-team hebben wel heel veel werk verzet om alle verbeteringen en Erik_rond.pngveranderingen vorm te geven.

En hoe kun je een mijlpaal nou goed vieren? Door er een feestje van te maken! Dat doen we op maandag 28 oktober tijdens de “mijnCaress 5 dag” op Landgoed de Horst in Driebergen.

Verderop in deze nieuwsbrief leest u alles over deze dag: wat u kunt verwachten, wie de sprekers zijn, waarmee u aan het einde van de dag naar huis gaat. Want neem één ding van mij aan: deze dag wilt u absoluut niet missen! Schrijf u snel in op onze website mijncaress5.nl.

– Erik Schilperoort, Manager Product Management PinkRoccade Care –

 

 
in de versnelling met mijnCaress
In de versnelling met mijnCaress

De lancering van mijnCaress 5 hangt samen met het versnellingsprogramma dat Care de komende jaren gaat uitvoeren. Erik Schilperoort, manager Product Management legt in dit interview uit hoe dit versnellingsprogramma tot stand is gekomen en wat dit inhoudt.

Wet en regelgeving 2020
2020 releases van iWlz en iWmo/iJw

Op 1 januari 2020 treedt de versie van het berichtenverkeer voor iWlz, versie 2.1 in werking. Hierin wordt onder andere een toewijzing van Deeltijdverblijf mogelijk. Op 1 april 2020 wordt versie 2.4. van IWmo/iJw gelanceerd. Om het berichtenverkeer te blijven gebruiken, is het van belang dat uw organisatie tijdig overgaat op de nieuwe releases!

 
   
blog Lex Jansze
Blog: NEN7510 is totaal overbodig
PinkRoccade Healthcare heeft wederom het NEN7510-certificaat behaald. Ter ere hiervan heeft Lex Jansze, onze Corporate Information Security Officer, deze blog geschreven. 
 
nieuwe manager PS
Verbinding en focus: ontmoet onze nieuwe manager Professional Services

Sinds 1 juli ben ik, Chantal de Waal, als manager Professional Services verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze consultants. Voor mij is waar PinkRoccade Care en MijnCaress voor staan een belangrijke reden om bij deze mooie organisatie aan de slag te gaan: Het verlichten van de administratielast van zorgorganisaties waardoor medewerkers meer tijd hebben voor waar het echt om draait, meer tijd voor de zorg!

mijnCaress5 dag
Ontdek mijnCaress 5 op 28 oktober

Wij nodigen u van harte uit voor de lancering van mijnCaress 5 en onze toekomstplannen op 28 oktober 2019. Op deze dag nemen wij u mee in het hoe en waarom van deze versnelling en lanceren wij mijnCaress 5. De dag wordt verder ingevuld door verschillende inhoudelijke sessies, een gezamenlijke lunch en een afsluitende borrel. De mijnCaress 5-dag is voor iedereen die te maken heeft met of werkt met mijnCaress. Dus naast functioneel applicatiebeheerders, managers Zorg en managers ICT zien wij ook graag verpleegkundigen, verzorgden en behandelaren op deze dag. 

 
Wat staat er op de kalender?
MijnCaress5dag100x100.jpg
28 oktober - 09.00 - 16.30 uur


 
 
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen