De toekomst: Simpel. Samen. Open
Lees online  •  Afmelden  •  Doorsturen
 

 

Nieuwsbrief #28
november 2019
De toekomst: Simpel. Samen. Open.
mijnCaress als digitale assistent
Erik_rond.pngHet zal niemand zijn ontgaan dat wij afgelopen maandag 28 oktober mijnCaress 5 feestelijk gelanceerd hebben tijdens de mijnCaress 5 dag op landgoed de Horst in Driebergen.

Ik wil allereerst iedereen hartelijk danken voor hun aanwezigheid en de inspirerende dag! Het was goed om te zien dat er zoveel medewerkers van onze klanten aanwezig waren. Niet alleen de functioneel beheerders, maar ook (wijk)verpleegkundigen, EVV’ers en behandelaren waren er deze dag bij.

Ik kijk dan ook met een zeer goed gevoel terug op deze dag. Waarin wij niet alleen mijnCaress 5 gepresenteerd hebben, maar de aanwezigen ook hebben meegenomen in onze visie op ons ECD. Simpel. Samen. Open. Aan de hand van deze drie woorden ontwikkelen wij in de komende jaren mijnCaress.
– Erik Schilperoort, Directeur PinkRoccade Care –

 

 
Even voorstellen: onze Customer Success Managers
Even voorstellen: onze Customer Success Managers

Sinds 1 oktober is het team van PinkRoccade Care uitgebreid met twee Customer Success Managers: Daan Loene en Tanja Lagerweij. Wie zijn zij, wat houdt hun functie precies in en wat is de meerwaarde voor de gebruiker van mijnCaress? Daar vertellen zij graag meer over! 

Samen_grijs260x165.jpg
Samen klaar voor de iWlz 2.1

De iWlz 2.1 gaat op 1 januari met een Big Bang live. Dat betekent dat er vanaf dat moment alleen nog 2.1 berichten ontvangen en verstuurd kunnen worden. Daarnaast zijn enkele relevante beleidsregels gewijzigd. Dit vereist aanpassingen in mijnCaress welke zijn verwerkt in mijnCaress 5.0. Om u te ontzorgen bij de implementatie van de 5.0 bieden wij u ondersteuning aan. 

 
   
Update Wet Zorg en Dwang
Wet Zorg en Dwang in mijnCaress - Update
In de nieuwsbrief van 12 augustus informeerden wij u over de Wet Zorg en Dwang in mijnCaress. In deze update informeren wij u nader over de huidige status.
 
Highlights mijnCaress 5.0
Highlights mijnCaress 5.0

Lees alles over de belangrijkste vernieuwingen in mijnCaress 5.0. Waaronder: het versimpelde Medewerkerportaal, de mijnCaress Zorgapp, ondersteuning Wet Zorg en Dwang II, mijnCaress Connect SOCA, wet- en regelgeving 1 januari 2020, NEN 7513 Compliance deel 1 en uitbreiding Viewlaagrapporten.

mijnCaress5 dag
Terugblik mijnCaress 5 dag

Op maandag 28 oktober 2019 vond op Landgoed de Horst in Driebergen de mijnCaress 5 dag plaats. Ruim 150 van onze klanten waren hierbij aanwezig. Tijdens deze dag hebben wij op verschillende momenten filmpjes laten zien. Over waarom wij werken aan het verbeteren van de zorg, over onze toekomstvisie en het medewerkerportaal van mijnCaress 5. Maar ook over de samenwerking met SVRZ en het gebruik van mijnCaress bij Abrona. En natuurlijk de wrap up film van de dag zelf. U kunt deze films nu op uw gemak terugkijken. 

 
Gebruikersvereniging mijnCaress nu echt collectief
Heeft u het artikel 'Gebruikersvereniging mijnCaress nu echt collectief' in Computable al gelezen? Hierin wordt beschreven hoe de gebruikersvereniging samen met BCE de afgelopen 2 jaar tot leven is gekomen en hoe belangrijk de kracht van het collectief is. Jurriaan Piek, onze General Manager, zegt hierover het volgende: "Als leverancier hebben wij intensief samengewerkt om de gebruikersvereniging weer op poten te krijgen. Ik kijk met tevredenheid terug op deze periode, vooral omdat ik inzie dat een goed gestructureerde en betrokken gebruikersvereniging super krachtig is. Ja, zelfs noodzakelijk is om goede software te kunnen maken."
 
Blijf op de hoogte!
 
Afmelden   •   Lees online   •   Doorsturen