de mijnCaress Zorgapp

Een slimme capaciteits- en formatieplanner voor het optimaliseren van de formatie op basis van de zorgvraag.

Handig schrijven van rapportages, snel inzage in het zorgplan, makkelijk makkelijk je routes en planning bekijken, afwijkingen eenvoudig aanpassen en simpel kilometers declareren – altijd, overal vanaf elk apparaat!

één + één = drie
Maximale tijd en aandacht voor de zorg en de cliënt binnen de daarvoor besteedbare middelen. Dát is wat iedere zorgmedewerker en zorgorganisatie wil bereiken. En hoe doe je dat terwijl de financiering van de zorg almaar complexer wordt?

Grip voor medewerker en organisatie
PinkRoccade Care helpt zorgorganisaties al jaren bij het houden van grip op de financiering van de zorg. We bieden de software en dienstverlening waarmee onze klanten meer dan 99,9% van de door hen geleverde zorg succesvol declareren. Winst in termen van tijd en aandacht valt nu vooral nog te behalen in het zorg- en behandelproces zelf. Bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van slimme en eenvoudige apps die de administratieve lasten van de zorgmedewerker wegnemen en de cliënttijd verhogen.

Beste van twee werelden
PinkRoccade Care en CareConnections bundelen hun krachten. Door de Zorgapp van CareConnections te verbinden aan mijnCaress van PinkRoccade Care bieden we een totaaloplossing die zowel de zorgmedewerker als de zorgorganisatie optimaal ondersteunt: de mijnCaress Zorgapp. mijnCaress vormt de bron voor de administratieve cliëntgegevens en handelt de declaraties af van de zorgregistraties die in de Zorgapp zijn vastgelegd. mijnCaress Zorgapp biedt zorgprofessionals een eenvoudige app om het zorgplan in te zien, te rapporteren, controles in te voeren en de eigen agenda bij te houden. Alle gegevens komen in het cliëntdossier van mijnCaress terecht en zijn daar op de gebruikelijke manier te benaderen.

Altijd, overal, vanaf elk aparaat!
De Zorgapp van CareConnections is een bewezen oplossing, die is ontwikkeld om het werk van de zorgmedewerker makkelijker en inzichtelijker te maken. De Zorgapp gebruik je op je smartphone of tablet, zodat de zorgprofessional, alle noodzakelijke gegevens samen met de cliënt – spraak gestuurd – vastlegt. Voortaan heeft de zorgprofessional meer tijd voor de cliënt en is administratief werk achteraf overbodig. Dit levert een hogere cliënt- en medewerker tevredenheid op. De app is intramuraal en extramuraal toepasbaar en beschikbaar voor jouw applicatielandschap.

Met de Zorgapp heb je vanaf elke locatie, online en offline, toegang tot bijvoorbeeld:

  • Spraakgestuurd rapporteren
  • Altijd up-to-date cliëntinformatie beschikbaar
  • Controles
  • Zorgplan
  • Medewerker agenda
  • Simpel kilometers declareren

We maken het simpel
Samen met onze partner CareConnections richten wij ons op eenvoud en het automatiseren van administratieve handelingen. Zowel bij het ontwerp van de Zorgapp als de ondersteuning eromheen. Wij bieden je één aanspreekpunt waarmee je zaken doet. Je neemt de mijnCaress Zorgapp af via PinkRoccade Care. Onze helpdesk helpt je met al je vragen en meldingen. Kortom, PinkRoccade Care regelt alles voor je, van contract tot helpdesk!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummers.